Het laatste Nieuws.


19-10-2022 | Een zoektocht tussendoor.

Vandaag hebben we onze hulp aangeboden bij het speurteam van WIOA na een oproep om te gaan zoeken naar de vermiste Kono in Neeritten.
In de middag werd er door verschillende vrijwillig gezocht naar aanwijzingen, Toen we uiteindelijk onderweg waren met onze drone ontvingen we halverwege de rit het bericht dat Kono helaas levenloos was aangetroffen. Hierdoor zat er voor ons niks ander op dan terug te keren. 
Wij wensen het gezin namens SOS DroneTeam NL veel sterkte met dit verlies.


18-10-2022 | Amber Alert 

Sinds maandagmiddag 17 oktober 2022 worden Sanne Bos van 26 jaar en de 10-jarige Hebe vermist tussen Raamsdonkveer en Vught. Sanne is de begeleidster van de meervoudige gehandicapte Hebe.

Sanne was met Hebe onderweg naar huis van Raamsdonkveer naar Vught. Ze zijn echter nooit aangekomen en sindsdien ontbreekt elk spoor van beide.

Op dit moment maken wij ons samen met andere zoekteams paraat om te gaan zoeken. 

Heeft u Sanne en Hebe op of na maandag 17 oktober nog gezien of kunt u aanwijzingen geven die kunnen leiden naar hun verblijfplaatst, neem dan contact op met:

Politie 0800 6070 / 0900 8844

Mogelijke update volgen.


05-08-2022 | Weer een succes rijker.

We zijn weer een succes verhaal rijker.

Vanmiddag werden we benaderd voor een zoekactie in de omgeving van Haaksbergen (Overijsel).Na de oproep hebben 2 piloten zich bereid gevonden te ondersteunen vanuit de lucht.

Inmiddels hebben we het bericht ontvangen dat Evi de vermiste hond uit Haaksbergen is terug gevonden en herenigd is met zijn baasjes.


30-07-22 | Wij zijn afhankelijk van uw donatie.

Nu de opstart fase van SOS DroneTeam NL achter de rug is en we onze routine een beetje gevonden hebben, starten we vanaf nu met de volgende fase. In tegenstelling tot de opstartfase waarin we o.a. hebben geïnvesteerd in de opstarten van deze organisatie om bijvoorbeeld deze website in de lucht te krijgen willen we ons nu gaan richten op naamsbekendheid, apparatuur en het verder uitwerken om uiteindelijk  een erkende stichting te worden. Om hierin te groeien kunnen we altijd een financiële injectie gebruiken daarom hebben we de mogelijkheid toegepast een donaties te doen, en om sponsor te worden en door te adverteren op onze website. Op deze manieren draagt u bij aan de financiële gezondheid en kunnen we ons blijven inzetten voor mens en dier.

Meer weten? klik dan op onze donatie pagina.


28-07-22 | Ons eerste succes verhaal namens
SOS Droneteam NL

Pip is weer Thuis! Na een vermissing van 83 uur (3 dagen) waarvan we 2 dagen intensief hebben ondersteund vanuit de lucht hebben we Pip in de avond van 27-07 weer terug gevonden en is Pip weer herenigd met het gezin. We willen de Stichting Hart voor Limburg Zuid bedanken voor de prettige samenwerking en de fijne coördinatie. Ondanks we niet de eerste keer voor deze stichten hebben gevlogen hebben we  hiermee wel ons eerste succes geboekt namens
SOS DroneTeam NL.

Wil je het hele verslag van de zoektocht lezen kijk dan op onze Facebook pagina. Op naar het volgende succes.


21-07-22 | Website & Email live

Het nieuws wat u nu leest is tevens het nieuws waar dit item overgaat.
Vandaag hebben we met trots onze website gelanceerd, tevens is ons nieuwe email adres nu ook in de lucht.
Noteer nog even de onderstaande contact gegevens.

Nog even alle contactgegevens op een rij.

Email: info@sosdroneteam.nl

Whatsapp:  (gelieve alleen te bellen bij hoge nood)
06-11591784 Tim Schroeter 

06-34898669 Rini Schel 


20-07-22 | Website in de maak.

Door de positieve snelle groei hebben we de prioriteiten opnieuw op een rij gezet en hebben we besloten om eerst aandacht te besteden aan het maken van een goeie website.
We hadden in eerste instantie niet gedacht dat het zo snel zou gaan en dat een website dus niet meteen nodig zou zijn.
Maar dat blijkt nu toch wel anders. waarvoor uiteraard onze dank naar iedereen gaat voor de positieve voortgang.


16-07-22 | Launch van onze Facebook pagina groot succes.

 

Op 14-07-2022 lanceerden we de SOS DroneTeam NL Facebook pagina. Vanaf dat moment ging het buiten verwachting snel. Na de eerste 24 uur hadden er zich al 164 leden op onze Facebookpagina aangemeld. Ook hebben we vele positieve reacties mogen ontvangen waar we erg blij mee zijn. Dit belooft een goede start te worden.

 


Met spoed onze hulp nodig? 

Is er geen tijd te verliezen? Bel of WhatsApp naar 06-11591784 of 06-34898669
Bij voorkeur via de App.