Het laatste Nieuws.


17-07-2022 | Krulletje.

Al enkele dagen wordt er ook door ons hard gezocht naar de vermiste Krulletje in Stad aan 't Haringtvliet. We blijven hoop houden en geven niet op. Onze complimenten en bedankjes aan alle vrijwilligers die bijdragen bij deze zoekactie.

 

Eventuele udates volgen hieronder.


19-02-2022 | We werken hard aan herkenning.

Afgelopen week hebben we hard gewerkt aan onze vindbaarheid en herkenning. Als sinds onze oprichting zaten we zonder logo maar daar hebben we nu verandering in gebracht, tevens werken we aan een starters pakket welke we straks zullen aanbieden onder onze vrijwilligers. Het idee hierachter is dat we straks in het veld tijdens zoekacties onze eigen formele kleding dragen waarop ons logo wordt gepresenteerd.  Het starters pakket zal nu met het huidige concept bestaan uit een veiligheid vestje, (auto)stikker en een badge welke kan worden geplaatst op de mouwen van een trui. 

Daarnaast zijn we nu ook zichtbaar op LinkedIn. En hebben we onze facebook pagina nu ook geüpdatet naar pagina i.p.v. groep,

Onze pagina op LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/90532570

Onze link naar onze Facebook pagina.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090631834037


29-01-2022 | Zoektoch naar Paules Daniels (58)

Zondag 29-01-23 hebben we een bijdrage geleverd tijdens de zoekactie naar Paules Daniels (58) in Lelystad nadat we zijn benaderd door het Coördinatie Platform Vermissingen (CPV). Hierna hebben we beroep gedaan op onze dronevrijwilligers van SOS DroneTeam NL waarom enkele piloten zich bereid hebben gevonden om te zoeken.

Ondanks het intensief zoeken in niet al te aangename weersomstandigheden zijn er helaas geen nieuwe aanwijzingen en of sporen gevonden. 

Ondanks dat willen we iedereen die heeft meegeholpen zoeken bedanken voor hun inzet en we hopen voor als nog op een positieve afloop. We leven mee met de familie.


16-01-2022 | Nieuwe medebeheerders en moderators.

Het is goed om te weten dat we groeien, maar groeien neemt meer werk met zich mee en daarom werken we momenteel aan het uitbreiden van het Coreteam. Want ook in het beheer zijn we toe aan hulpkrachten.

Wij zoeken momenteel nieuwe vrijwilligers die zich gaan richten op de communicatie naar andere partijen. Zei gaan ervoor zorgen dat ons bestaan ook kenbaar wordt gemaakt bij nog meer Search and Rescue teams zodat we een nog groter netwerk opbouwen en onze bereikbaar nog steviger wordt,

Daarnaast zullen zijn we opzoek naar een of meerdere vrijwilligers die zich gaan richten op het grafische design en het ontwikkelen van promotie materialen. 


19-10-2022 | Een zoektocht tussendoor.

Vandaag hebben we onze hulp aangeboden bij het speurteam van WIOA na een oproep om te gaan zoeken naar de vermiste Kono in Neeritten.
In de middag werd er door verschillende vrijwillig gezocht naar aanwijzingen, Toen we uiteindelijk onderweg waren met onze drone ontvingen we halverwege de rit het bericht dat Kono helaas levenloos was aangetroffen. Hierdoor zat er voor ons niks ander op dan terug te keren. 
Wij wensen het gezin namens SOS DroneTeam NL veel sterkte met dit verlies.


18-10-2022 | Amber Alert 

Sinds maandagmiddag 17 oktober 2022 worden Sanne Bos van 26 jaar en de 10-jarige Hebe vermist tussen Raamsdonkveer en Vught. Sanne is de begeleidster van de meervoudige gehandicapte Hebe.

Sanne was met Hebe onderweg naar huis van Raamsdonkveer naar Vught. Ze zijn echter nooit aangekomen en sindsdien ontbreekt elk spoor van beide.

Op dit moment maken wij ons samen met andere zoekteams paraat om te gaan zoeken. 

Heeft u Sanne en Hebe op of na maandag 17 oktober nog gezien of kunt u aanwijzingen geven die kunnen leiden naar hun verblijfplaatst, neem dan contact op met:

Politie 0800 6070 / 0900 8844

Mogelijke update volgen.


05-08-2022 | Weer een succes rijker.

We zijn weer een succes verhaal rijker.

Vanmiddag werden we benaderd voor een zoekactie in de omgeving van Haaksbergen (Overijsel).Na de oproep hebben 2 piloten zich bereid gevonden te ondersteunen vanuit de lucht.

Inmiddels hebben we het bericht ontvangen dat Evi de vermiste hond uit Haaksbergen is terug gevonden en herenigd is met zijn baasjes.


30-07-22 | Wij zijn afhankelijk van uw donatie.

Nu de opstart fase van SOS DroneTeam NL achter de rug is en we onze routine een beetje gevonden hebben, starten we vanaf nu met de volgende fase. In tegenstelling tot de opstartfase waarin we o.a. hebben geïnvesteerd in de opstarten van deze organisatie om bijvoorbeeld deze website in de lucht te krijgen willen we ons nu gaan richten op naamsbekendheid, apparatuur en het verder uitwerken om uiteindelijk  een erkende stichting te worden. Om hierin te groeien kunnen we altijd een financiële injectie gebruiken daarom hebben we de mogelijkheid toegepast een donaties te doen, en om sponsor te worden en door te adverteren op onze website. Op deze manieren draagt u bij aan de financiële gezondheid en kunnen we ons blijven inzetten voor mens en dier.

Meer weten? klik dan op onze donatie pagina.


28-07-22 | Ons eerste succes verhaal namens
SOS Droneteam NL

Pip is weer Thuis! Na een vermissing van 83 uur (3 dagen) waarvan we 2 dagen intensief hebben ondersteund vanuit de lucht hebben we Pip in de avond van 27-07 weer terug gevonden en is Pip weer herenigd met het gezin. We willen de Stichting Hart voor Limburg Zuid bedanken voor de prettige samenwerking en de fijne coördinatie. Ondanks we niet de eerste keer voor deze stichten hebben gevlogen hebben we  hiermee wel ons eerste succes geboekt namens
SOS DroneTeam NL.

Wil je het hele verslag van de zoektocht lezen kijk dan op onze Facebook pagina. Op naar het volgende succes.


21-07-22 | Website & Email live

Het nieuws wat u nu leest is tevens het nieuws waar dit item overgaat.
Vandaag hebben we met trots onze website gelanceerd, tevens is ons nieuwe email adres nu ook in de lucht.
Noteer nog even de onderstaande contact gegevens.

Nog even alle contactgegevens op een rij.

Email: info@sosdroneteam.nl

Whatsapp:  (gelieve alleen te bellen bij hoge nood)
06-11591784 Tim Schroeter 

06-34898669 Rini Schel 


20-07-22 | Website in de maak.

Door de positieve snelle groei hebben we de prioriteiten opnieuw op een rij gezet en hebben we besloten om eerst aandacht te besteden aan het maken van een goeie website.
We hadden in eerste instantie niet gedacht dat het zo snel zou gaan en dat een website dus niet meteen nodig zou zijn.
Maar dat blijkt nu toch wel anders. waarvoor uiteraard onze dank naar iedereen gaat voor de positieve voortgang.


16-07-22 | Launch van onze Facebook pagina groot succes.

 

Op 14-07-2022 lanceerden we de SOS DroneTeam NL Facebook pagina. Vanaf dat moment ging het buiten verwachting snel. Na de eerste 24 uur hadden er zich al 164 leden op onze Facebookpagina aangemeld. Ook hebben we vele positieve reacties mogen ontvangen waar we erg blij mee zijn. Dit belooft een goede start te worden.

 


Acuut onze hulp nodig?

24/7 bereikbaar. Bel of WhatsApp naar 06-11591784 (bij voorkeur via de app.)